Magasvérnyomás betegek, ti mennyi kávét isztok naponta? és ha kérdezhetem milyen vérnyomáscsökkentőket szedtek?
én naponta 2 kávét iszom, 1 cukorral meg egy tejszínnel.
reggel 1 tabletta Coverex As Kombot szedek, 6 éve.
21/F
magas vérnyomás étkezés és mozgásszegény életmod. Ne gyogyszert szedj az
csak az orvosnak jó kapja százalékot utánna mert állando. Étkezésen probálj változtatni kevesebb hus több gyümölcs zöldség
Három éve szedem a lisopress 10mg tablettát naponta egyet. Kávét sosem iszom de napi fél liter kólát megiszom. Hetente egyszer járok focizni és naponta 10 ezer lépést teszek meg. Így a vérnyomásomat tökéletes.
47F
Régen szedtem vérnyomáscsökkentőt, Cynt-et, majd apránként észrevettem, hogy valami nem oké: izomból fogytam vagy 30 kilót, borzalmas hát/derékfájás, fogaim lukadtak ki sorban, idegbeteg voltam, stb.
Körzeti doki megkérdezte így, konkrétan: mi a f.sznak szeded ezt még?
húzzak el egy konditerembe, kardio mozgás, egyek normálisan.
"csak az orvosnak jó kapja százalékot utánna mert állando"
Francokat. A magas vérnyomást nem szabad kezeletlenül hagyni, mert a sztrók, infarktus csak idő kérdése. Nem azért írják fel, mert nekik jó, hanem mert a magas vérnyomás nagyom veszélyes.
Én eddig akármilyen magas vérnyomásos beteggel beszélgettem, mindegyiknek úgy írták fel a gyógyszert, hogy el kellene majd hagyni. Csak általában ahhoz el kellene kezdeni mozogni, diétázni elhagyni az alkoholt, időnkét a húst, tejet is. Azt meg ki csinálja meg?
15 éves korom óta szedem..ha nem szedem be 168/100ig megy a vérnyomásom..igy gyogyszerrel 122/83 kozott alakul.
testmagasságom 177cm, testsúlyom 74kg.
Napi 1-2 kávét iszom. Nebiletből szedek 1-et reggel. Tökéletes a vérnyomásom: 110-120/60-70 között mozog.
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!