Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 18 évesen mellfelvarrás?

18 évesen mellfelvarrás?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődött hogy 15 évesen súlyos beteg lettem,szteroidokat kaptam,rengeteget.Szerencsére teljesen meggyógyultam.A sok gyógyszer miatt sajnos rettentően meghíztam,16 és fél éves koromra 105 kg voltam.Gyógyulásom után sportoltam és egészségesen étkeztem,lefogytam 65 kg-ra.A mellem "a köldökömön hordom",nagyon megereszkedett.A mellbimbóm szinte a föld felé néz.Mindez a fogyás óta ereszkedett le ennyire.Nagyon zavar.

Mit gondoltok,18 évesen elmenjek mellfelvarrásra?Milyen támogatást vehetnék igénybe?

2010. okt. 23. 23:05
 1/4 UM4 ***** válasza:

támogatáshoz az kell hogy egészségkárosodással fenyegessen a mellméreted,

inkább azt kellene megtudnod mennyi lenne az ideális súlyod

mert 65 kg egy bizonyos testmagassághoz már kevés

2010. okt. 23. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:

168 cm vagyok a háziorvosom szerint ez pont jó

Köszönöm válaszod:)

2010. okt. 23. 23:43
 3/4 anonim válasza:

TB.támogatást nem kapsz, ez esztétikai beavatkozás.

Ha ennyire lóg a melled ne gondolkodj, csináltasd meg. Az önbizalmad, kapcsolatteremtésed és az egész életed megváltozik. Persze a pénzt össze kell szedni egy igazán jó plasztikai sebészre. Én a www.mellplasztika.hu oldal alapján választanék.

2010. okt. 24. 09:27
 4/4 anonim válasza:
nem tudom aktuális e még a kérdés. nekem van egy ismerősöm, ő is ezzel a problémával küzdött, csak a hasával. ha egészségügyi okokból "szükséges" a műtét igenis lehet rá szerezni támogatást. nézz utána ha még nem tetted meg, kérvényt kell benyújtani amit elbírálnak. a hátrány annyi h nem veszel részt előtte pszichológiai elbeszélgetésen és nem te választod az orvost.
2011. jún. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!