Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 23 évesen mellfelvarrás?

23 évesen mellfelvarrás?

Figyelt kérdés
Nagyon lógnak a melleim, fel szeretném varratni, de félek, hogy majd, ha babám lesz, megint megereszkedik, és úgyanígy fog kinézni. Mi a véleményetek róla? Belemerjek vágni most, vagy inkább várjak vele, míg babáim lesznek? (Csak komoly válaszokat várok!)
2009. dec. 30. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,mikor szeretnél babát.Ha egy-két éven belül akkor inkább várj vele.Ha pedig majd csak 30éves korod körül akkor pedig csináltasd meg ha téged ez zavar.
2009. dec. 30. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az első válaszolóval. Nekem van babám és hát eléggé meg fognak változni a melleid főleg ha szoptatsz.

23/N

2009. dec. 30. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem se mindegy, hogy mikorra tervezed a babát.

Ha még sokára akkor varrasd fel most, ha szerencséd van nem változik meg nagyon a melled, van aki megússza :)

2009. dec. 30. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 babát szültem és szülés után megcsináltattam a melleimet, mert nem elég, hogy kb. a felére csökkentek, még meg is ereszkedtek. Rengeteg dokinál voltam mielőtt kiválasztottam azt, aki műtött és mindegyik azt mondta, hogy nem magától a szoptatástól ereszkedik meg a mell, hanem mert a terhesség alatt hormonálisan megduzzadnak a mirigyek, erre rájön a többletsúly. Én ezt a súlyt (plusz 20 kg) 2 hónap alatt adtam le, ami a ruhatáram szempontjából ugyan jó volt (mert nem kellett lecserélni), viszont az orvosok azt mondták, hogy a mell mirigyállománya és a bőr ami maga a mell nem tudja követni a gyors súlyingadozást, vagyis megereszkedik. Tehát ha a közeljövőben nincsa baba kilátásban, akkor csináltasd meg, de arra ügyelj, hogy ha terhesség alatt sokat is hízol azt fokozatosan, lassan add le (a szakirodalom szerint szülés után 9 hónap-1 év míg regenerálódik a szervezett, vagyis visszafogyni is elég 9 hónap alatt), hogy a melleid megőrizzék a formájukat.
2009. dec. 30. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Én 19/l vagyok,és nekem szilikonos..(..) 23 évesen ha nem tetszik a melled akkor vágj bele,veszíteni nem veszíthetsz! Ha gyerek lesz egy kicsit megnyúlik de akkor sem annyira..
2010. jan. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!