Baj ha mar 23-evesen, erossen meg erzem a frontokat?
Jobb lessz ha igy teszel!
Szerintem nem gond, viszont lehet neked kellemetlen.
Igaz, már nem hiszem, hogy a kérdésed aktuális de azért leírom az én történetemet :).
Hip-hop táncos vagyok. Készültünk fellépésre, én meg elkéstem a bemelegítésről, így nem melegítettem hanem egyből a koreót táncoltuk. Igen ám, de a be nem melegítés megtette a hatását: egy erőteljesebb "billenésnél" roppant egyet a térdem és összeestem. Térdficamom lett, ami elég kellemetlen, tekintettel arra, hogy alig tudtam ülni is, nemhogy állni.
Azóta sem jött teljesen helyre, (de lehet ez az én naivitásom, hogy ennyi idő alatt helyrejöjjon TELJESEN) pedig 2 hónapja történt.
Azóta én megérzem a térdemben a front változást, ugyanis nagyon erősen nyílal a térdkalácsom olyankor. Nagyon fáj, alig tudok járni olyankor.
Pedig én csak 15 leszek pár hónap múlva.. :)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy semmilyen életkorban nem baj, ha frontérzékeny vagy!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!