10 órát voltam ágyban, de az órám szerint csak 8 órát aludtam?
Elég gyakran felkelek éjszakánként, nagyjából 1 vagy másfél óránként. Ennek nem érzem negatív hatását. Kiskorom óta így alszom.
Az okosórámon megfigyeltem, hogy hiába alszok 8-10 órát, 1 vagy másfél órát mindig.
Tehát: 11 órakor lefekszem, elalszom elég hamar, és az utolsó ébredésem, amikor már nem alszom vissza, az nagyjából reggel 8-9 óra. Az órám mutatja, hogy 11 és 8-9 óra között ágyban voltam, de tényleges alvásidőnek levon ebből 1 vagy másfél órát mindig.
Eddig azt hittem, hogy amiatt, mert sokszor felébredek, azonban egyik ismerősömnek is így működik a dolog, pedig Ő egyszer sem ébred fel éjszaka. Tehát ő tényleg végig aludja az 9-10 órát, de neki is 7-8 órát ír tényleges alvásidőnek.
Ez normális? Mármint, hogy van külön tényleges alvásidő, ami kevesebb.
Tán dobd ki az "okos" órát meg a többi haszontalan, egészségre káros kémgépet, és nem fogsz ilyen hülyeségeken izgulni.
Tipikus enyhe álmatlanság, az egyik méreg ("szuri") által.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!