Alvás közbeni rosszullét, szédülés?
Aludtam délután, mert nagyon fáradt voltam. Tipikusan az a szemed se tudod nyitvatartani állapot.
Felebredtem egyszer, mar nem tudom h mire. Viszont ott olyan volt mintha beton lenne minden vegtagomon (nem tudom hogy alvási benulas volt-e, mert nem emlekszem, hogy tudtam-e oket mozgatni). Viszont ugy intenzívebb mozgást biztos nem, mert nehéznek ereztem oket. Ezen kivul olyan volt mintha szedulnék, illetve mintha ezerrel verne a szivem stb. Ezt egyebkent asszem meg is neztem a kezemmel, de csak érzésre volt olyan, nem vert gyorsan. Emlekszem kozben (ez amugy hulyen hangzik,de ez jart akkor a fejemben😂) azon gondolkodtam hogy sztrokom lenne? es mosolyogtam meg minden.
Aztan igazabol visszaaludtam, de ugyanolyan faradt vagyok most is.
Azota picit mintha ketoldalt be lenne allva az allkapcsom, nem fáj de furcsa erzes van benne.
Volt valakivel hasonlo? Almában szédülés ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!