Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha semmihez sincs kedvetek?

Figyelt kérdés
Tudom egyszerűen csak neki kel állni de valahogy az utóbbi időben ez nem igazán megy és nem érdekel semmi sem

tegnapelőtt 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eljutottam arra a szintre, amikor simán becsülöm magamat annyira, hogy leszarom, amit nincs kedvem csinálni, azt egyszerűen nem csinálom.
tegnapelőtt 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudom, nem mindenkinek tesz jot, de nekem igen. Husz eve zombi motivalatlansag idejen meg el is aludtam, akkot szoktam a kavera 31 evesen. De en magamnak tobbszor gyenge kavet csinalok, ha instant tasakban fejezem ki, fele max.

Azota abszolut jot tesz, ad egy loketet, mint mikor megloki az anya a gyerek hintajat es utana hajtja.

Fontos, hogy a pulzusom alapjaraton alacsony, a vernyomasom pedig a normalis es alacsonyabb kave nelkul.

Persze, mozgas, egy szeretett zenere ugrandozas is jo, de van, mikor ahhoz sincs egy motivalatlan embernek kedve.

Gyalogolni imadok, gyors suhanas, csak a cipot felvenni meglepese volt regen az akadaly, eljutni addig.

tegnapelőtt 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Eszem, alszom, informálódok (internet, cikkek, könyv), valami komolyat vagy valami hülyeséget nézek, zenét hallgatok.
tegnapelőtt 13:54
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
100%

A 65 évem alatt eljutottam oda, hogy csak olyan dologgal veszem körül magam, amiből az egyikre tuti, hogy nem illik a "semmi kedvem hozzá".

Egyébként, ha végképp motiválatlan vagyok, kimegyek félórára a fényre.

tegnapelőtt 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
1. Inkább bepisilsz?
tegnapelőtt 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!