Mit szoktatok csinálni ha semmihez sincs kedvetek?
Tudom, nem mindenkinek tesz jot, de nekem igen. Husz eve zombi motivalatlansag idejen meg el is aludtam, akkot szoktam a kavera 31 evesen. De en magamnak tobbszor gyenge kavet csinalok, ha instant tasakban fejezem ki, fele max.
Azota abszolut jot tesz, ad egy loketet, mint mikor megloki az anya a gyerek hintajat es utana hajtja.
Fontos, hogy a pulzusom alapjaraton alacsony, a vernyomasom pedig a normalis es alacsonyabb kave nelkul.
Persze, mozgas, egy szeretett zenere ugrandozas is jo, de van, mikor ahhoz sincs egy motivalatlan embernek kedve.
Gyalogolni imadok, gyors suhanas, csak a cipot felvenni meglepese volt regen az akadaly, eljutni addig.
A 65 évem alatt eljutottam oda, hogy csak olyan dologgal veszem körül magam, amiből az egyikre tuti, hogy nem illik a "semmi kedvem hozzá".
Egyébként, ha végképp motiválatlan vagyok, kimegyek félórára a fényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!