Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Covid után nektek helyrejött...

Covid után nektek helyrejött gyorsan a szervezetetek? Vagy nektek is vannak különböző tüneteitek?

Figyelt kérdés

Két éve voltam covid-os, tüdőgyulladàssal, kórhàzban is kellett kezelni. Oltást nem vettem fel utána sem.

Viszont azóta elég gyenge vagyok, előtte sportoltam rendszeresen. Most heti egy-két nap és teljesen lefàradok egész hétre Nem jó a vérkeringésem, az immunrendszerem. Mindent elkapok, a tüdőm, mellhàrtyàm is többször begyulladt már. Régen még csak megfàzva se voltam soha. :( Jár még valaki hasonló cipőben? Vsn valami ötleteket immunerősítésre? Vitaminokon kívül persze, mert azokat szedem.

jan. 9. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es! Én sem tulajdonítottam nagy jelentőséget 3 hétig, azt hittem elmúlik, mint bármilyen más influenza, vagy vírusos megbetegedés, de sajnos nem így lett, kórház lett a vége. Örülj neki, hogy te megúsztad ennyivel, szomszédom belehalt és ott mellettem a kórházi ágyon is naponta.
jan. 9. 15:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet nekem még a gyógyszer is betett, amit akkor szedettek velem. A favipiravirt kellett szednem, amikor kiderült, hogy tüdőgyulladàsom van. Utána kb. 5 napra rá már a kórházban kezeltek és ugyanezt a gyógyszert kaptam infúzióban. Elvileg ennek is vannak káros utóhatàsai, fél éve a ct-m májmegnagyobbodàst mutatott, pedig soha nem volt gond addig a màjammal. Sportolás miatt vékony vagyok, szinte sose iszom alkoholt, a koleszterinem is rendben szokott lenni.
jan. 9. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is, én egy másik akkor használt gyógyszert kaptam infúzióban.
jan. 9. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Covid20-ból, Covid21-ből szinte mindenkinek maradt vissza valami. A mostaniak már nem veszélyesek.
jan. 9. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!