Miben segíthetek neki?
Menstruációs időszak alatt a párom közérzete nagyon rossz, tudom hogy ez ezzel jár..
Elsősorban lányok, miben kedveskedtek vagy segíthetek neki ez időszak alatt?
Én azt javaslom, őt kérdezd meg, mert mindenki másra vágyik ilyenkor!
Én pl. azt szeretem, ha ilyenkor békén hagynak, pokróc, csoki, meleg tea és leves, sorozatnézés a kanapén (vagy ha munkanap van akkor laptop és munka), de nem szeretem ha a párom körülöttem jajistenkedik. Készítse elő ezeket, az tök jól esik, készítse oda a dohányzóasztalra, de aztán hagyjon csendben szenvedni. :) Te párod lehet másra vágyik! :)
De én betegségben is ilyen vagyok, oké, készítsen nekem teát, levest, rakjon zsepit, gyógyszert, orrcseppet mittudoménmit oda a dohányzóasztalra, hogy ne kelljen felkelnem, de aztán hagyjon engem pihenni, aludni vagy csak bambulni ki a fejemből, ne kérdezgessen félóránként, hogy mit hozhat, fogok szólni ha kell valami. :)
Ha görcsöl is, meleg vizes palack a hasra, egyáltalán bármi ami meleg, pl én is nagyon szeretem ha olyankor a párom kedveskedésből simogatja a hasamat.
Bármilyen figyelmesség jó az embernek ha sz.rul érzi magát, hogy a te párodnál mi jön be, azt ki kell tapasztalni, de egyszerűen meg is kérdezheted tőle, ilyenkor minek örülne a legjobban.
Teljesen egyetértek veled 3-as, ötleteket adhatunk de mindenkinek más ami jó neki és ami valakinek jólesik az lehet másnak irritáló.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!