Ha tudnád kitől kaptad el a covidot, mérges lennél rá?
Figyelt kérdés
Hát ő sejtette, hogy kovidos, de mégsem akarta mondani, hátha hazaküldik a munkából2023. dec. 4. 17:11
1/16 anonim válasza:
Ha bizonyítható, kitől az minimum egy alapos elbeszélgetés, hogy mit képzel magáról. És ismét: nem mindegy, milyen fertőzést kaptam el? Miért kezelitek külön a covidot bármi mástól?
2/16 A kérdező kommentje:
És mit mondanál neki?
2023. dec. 4. 17:19
3/16 anonim válasza:
Mit tudom én, nem volt ilyen, 100% home officeban vagyok évek óta... Előtte sem söpredék közt dolgoztam, aki beteg volt az otthon maradt.
4/16 anonim válasza:
Nem, de tudom ki szabaditotta rá az emberiségre ( billgec-i bandája) és mérges vagyok!
5/16 anonim válasza:
Nem. Igazából örültem is neki, mert 1x úgyis elkaptam volna, akkor meg amúgy is otthon kellett volna lábadoznom műtét után.
A kórházi személyzettől kaptam el, csak vicces volt, mert akkor pont sehol nem volt már járvány állítólag, de náluk volt. A pácienseknek maszkot kellett hordani, de ők meg lesz@rták, az állukon hordták, meg a zsebükben, úgy, hogy tudták, hogy csomó kollégájuk otthon van betegen. Na, ennyit a nagy hatásfokú oltásokról...
7/16 anonim válasza:
3.
Ja úgy könnyű osztani az észt. A való világban ez kicsit másképp működik. A betegségeknek is vannak fokozataik, nem lehet minden szir-szarral évente 50 napot otthon rostokolni.
8/16 anonim válasza:
Ő azt hitte, hogy a covidja nem fertőz már. Én azt, hogy a hányós vírusom nem fertőz már. Mindketten tévedtünk. Senki sem haragudott.
9/16 anonim válasza:
Nem,mivel kinőttem már az óvodás korból.
10/16 anonim válasza:
Nem lennék mérges rá, mert ha el kapom nem kell még 1* be oltatnom magam covid ellen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!