Mennyi idő volt a legtöbb hogy nem fürödtél le/nem mostál hajat?
Figyelt kérdés
Én 2 hétnél járok, de volt már 2 és fél hét is. Egyszerűen nem tudom ravenni magam.2023. okt. 30. 01:28
2/7 anonim válasza:
Nekem is kb annyi. Amikor nem volt melegvíz. De akkor is mostam lábat, arcot meg fogat, illetve a ruháimat is. Tehát nem voltam azért büdös.
3/7 anonim válasza:
Ó, akkor én sehol sem vagyok a 3 napommal. :)
4/7 anonim válasza:
5 nap. Mentségemre 39 fokos lázzal, hányással, holt sápadtan fetrengtem önkívületi állapotban.
6/7 anonim válasza:
7 nap. 1 hetes horgaszatnal fasznak volt kedve otthagyni a botokat, setalni 3-3 km-et hogy tudjunk furodni.
7/7 Metionin válasza:
Gyerekkoromban heti 1x volt fürdés amíg elég nagy nem lettem és be nem lázadtam ellene. Valamikor kisiskolás koromban követeltem ki a napi zuhanyt és a fogápoló cuccokat, mert otthon szartak rá. Azóta max 3 nap maradt ki fürdésből, amikor balesetem volt és kb. 10 nap hajmosásnál (hetente mosom, a balesetnél 1x nagy nehezen megmostam de utána inkább kihúztam míg leszedték a síngipszet a karomról).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!