Frontinra nagyon ra lehet szokni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 23eves no vagyok keptelen vagyok mostanaban elaludni reggelig…ha el is alszok akkor ilyen felorankent ebredek ejjel…az okát nem tudom miert de valoszinu a stressz…frontint irt a haziorvosom szedi ezt valaki alvas segítőként? nagyon rá lehet szokni? 0,25mg osat kaptam azt mondta a doki felet szedjek alvas elott..xanaxot szedtem neha de ezt a frontint még soha…ugyanaz a ketto hatasa? Van esetleg hatranya?koszi2023. szept. 1. 16:01
1/7 anonim válasza:
Igen nagyon rá lehet szokni. Több függő ismerősöm is van, és konkrétan rosszul vannak ha nem tudják beszedni. Kerüld el.
2/7 anonim válasza:
Hát, őszintén: sok orvos úgy vélekedik arról amit kaptál, hogy lepkefing.
Viszont ez a lepkefing is sok lehet hozzá nem szokott szervezetnek és ebből következik, hogy kialakulhat hozzászokás/rászokás.
Szerintem ha ésszel eszed és nem tartósan, és próbálsz az életviteleden változtatnia, vagy önfejleszteni, hogy máshogy kezeld a stresszt/problémáidat, akkor nem kell aggódnod.
3/7 anonim válasza:
3x1 mg-t szedek május óta, előtte kevesebbet, alkoholista vagyok. Szerencsére 5 hónapja nem ittam. Viszont a Frontinra rászoktam, most próbálom csökkenteni, de megvisel.
4-5 hét alatt is rá lehet szokni. A kis mennyiségre is.
A xanax meg a frontin ugyanaz. Alprazolám a hatóanyag.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi akkor inkabb hanyagolom
2023. szept. 1. 20:02
5/7 anonim válasza:
Az orvos nekem is felírta szorongásra. A párom nehezen tud elaludni,mondta ,hogy kipróbálja. Azóta minden hónapban ki kell íratnom, szinte csak ő szedi! Én próbálom kerülni, csak ritkàn ha nagyon stresszes vagyok akkor szedem max.1-2 napig. Rá lehet szokni előttem a példa FRONTIN nélkül már nem tud elaludni.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi 5os hanyagolom inkabb mert biztos ez lenne a vege
2023. szept. 2. 11:42
7/7 A kérdező kommentje:
Ki irattam magamnak egy alvas segito gyogyszert amit alvaszavarokra irnak tokeletesen aludtam tole es nincs raszokas lehetoseg (:
2023. szept. 2. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!