Ki hogy bírja ezt a meleget?
Figyelt kérdés
Én nagyon fáradt vagyok már reggel, pedig este viszonylag aludtam. Fejem kótyagos, alacsony a vérnyomásom is.2023. aug. 21. 11:17
11/15 anonim válasza:
úgy látszik, én leszek az első, aki jól viseli. nem mondom, lehetne pár fokkal enyhébb, de alapvetően szeretem a nyarat, nekem erőt és jókedvet ad a meleg napos idő. 30 fok beltéri hőmérsékletig teljesen jól elvagyok. én nem várom az őszt, az egésznek olyan elmúlás hangulata van, utálok fázni, utálok fűteni, az meg külön vicc, amikor a deres reggeleken a fél ruhásszekrényt magadra kell húznod, hogy aztán délután vehesd le mindet és cipelhesd magaddal.
12/15 anonim válasza:
3. Kiskorom óta ájulós vagyok, nincs szervi oka. Most nehezebb élethelyzetben is vagyok, ha lelkileg rosszul vagyok, akkor ezek a rosszulléteim is gyakoribbak sajnos. A meleget idén vmiert extrém rosszul viselem.
13/15 anonim válasza:
4. Nincs kitakarítva? Hát azért ez elég szánalmas most, mikor égető szükség lenne rá.
14/15 anonim válasza:
Utálom, mint a szart. Nincs klíma, mert nem engedélyezett, ergo megdglünk. Minden besötétítve, megy a ventillátor.
Este olyan 9 körül már jó, addig pedig túlélünk.
15/15 A kérdező kommentje:
Jaja, nincs kitakarítva. Vagy szagolom a peneszt, vagy megdoglok a melegtol. Utóbbit választottam. :D
2023. aug. 22. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!