Honnan érzem meg, ha már a szervezetem nem bírja a meleget? Mik az első tünetek? Mennyire kell meleg hozzá? Mennyi idei? Mivel szoktathatom magam?
Hát hogy is szokták mondani.... aki hülye, az ....
10-14 óra között kertészkedni ilyen extrém melegben? Mi este 8 után megyünk le gazolunk, füvet vágunk, locsolunk. De ha neked jobban esik a legnagyobb hőgutában, akkor csináld csak.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, elég meleg van a hőgutához. Nem csak napozni, fizikai munkát sem túl szerencsés végezni. Tehát aki teheti időzítse kora hajlanra v. késő estére. Nem lehet szoktatni. Inni kell rengeteget, aztán vagy kidőlsz a déli órákban végzett munkától vagy nem. Szervezet függő.
Ez szélsőséges eset volt, azért nem szokta ilyet, csak reggel elment az idő, és be akartam fejezni.
Igazából itt vagyok a negyediken, egy szobában, ugye koli, és döglesztő a meleg, nyugati fekvésű ráadásul a szoba, ez ablakok ugyan nyitva, de mit sem ér, akkor itt is simán kaphatok hőgutát o.O? Inni szoktam, vagyis a vizeletem alapján lesem, az van, és nem túl sötét, akkor gondolom okés. Amúgy most egész jól viselem úgy érzem, van amikor a szobában is megszokom, de azért tartok tőle, nehogy valami gáz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!