Én bírom, nálunk a lakásban 25 fok van. Mondjuk a konyha melegebb a főzést miatt. Ennek ellenére nem bánom, ha jön egy kis eső, meg pár fokkal hidegebb. Remélem, nem lesz azért tartósan rossz idő!
2015. júl. 8. 14:59
2/15 anonim válasza:
Nagyon várom. Nem bánnám ha szinte egész nyáron olyan idő lenne mint júniusba. Ilyen 24-25 fok, borús idő. Nálunk ilyen 30-33 van, a ventilátor nem segít sokat. Remélem lesz eső ma, habár még semmi jele sincsen. :/
2015. júl. 8. 15:02
3/15 anonim válasza:
Megüt a guta.
Fejfájás, ingerlékenység.
Nyüglődöm. :( Remélem lehűl az idő legalább 25 fokra.
2015. júl. 8. 15:04
4/15 anonim válasza:
A Balcsin könnyen bírom. :D Tök jó a víz. :3 Amúgy nemsokára esni fog egy jó nagy viharral, na annak már épp ideje. De utána megint jöhet a jó idő. :D
2015. júl. 8. 15:09
5/15 anonim válasza:
én ezt imádom, 35+ legyen az a lényeg :D
2015. júl. 8. 15:09
6/15 anonim válasza:
Napok óta ömlik rólam a víz, hiába sötétítek be reggel, forr a lakás, éjjel is 30,5 fok volt nyitott ablaknál, most 32 van a nagyszobában és 33 a kicsikben, szinte már kibírhatatlan, a kinti hőmérőn átnyékban 39 fok.
Várom a lehülést, de a vihart nem.
2015. júl. 8. 15:10
7/15 anonim válasza:
Nálunk már esik, és fúj a szél:-)
2015. júl. 8. 15:11
8/15 A kérdező kommentje:
Nálunk itt Vácon 39 fokot mutat a kinti hőmérő, bent a
lakásban 32(nagyszoba),30(kisszoba) fok van. Egész este és
éjjel is 30 fok volt bent,kint meg 26 volt. Nem is bírtam aludni és a férjem se,úgyhogy jöhet egy kis lehűlés 30 fokra,mert hát azért mégis csak nyár van és azért legyen meleg, de ne az a nagy hőség(40) fok körüli,azt már én sem bírom.
2015. júl. 8. 15:37
9/15 anonim válasza:
Csak vegetálok, várom a hűvösebbet, idebent 30 fok van jelenleg. Fagyi, chips, fekvés, netezés, többre nem futja. Rájöttem hogy a só kicsit élénkít, a chips után már majdnem friss voltam, de kb. fél óráig tartott. :)
2015. júl. 8. 15:46
10/15 anonim válasza:
Szörnyen, egész nap szédülök, fáj a fejem, szakad rólam a víz, büdi vagyok az izzadságtól :D
PLuszban mivel menstruálok a meleg miatt iszonyatos görcseim lettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!