Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tényleg lehet úgy létezni,...

Tényleg lehet úgy létezni, hogy valaki nagyon sokszor csak 2-3 órákat alszik?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Lehet úgy létezni, de nem sokáig, és évek alatt lebetegszik, meghal. De ezt megelőzően, a szervezet többször jelezni fogja a problémát, tehát nem egyenes út vezet a hamvasztóig.
2023. júl. 18. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Lehet. Haverom bírja. Én bezzeg napi 10 óra alvás mellett is döglődök.
2023. júl. 18. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Letezni es eletben maradni nem ugyanaz.
2023. júl. 18. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokaig szenvedtem igy, szoval tapasztalatbol mondom h lehet de egy pokol.
2023. júl. 18. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Kizárt dolog, hogy kivétel nélkül minden nap 2,5 óra alvással valaki ne kerüljön olyan helyzetbe pár hét után, ami valami kórházi kezelést ne igényelne. Aki mást mond az hazudik szúnyókál nap közben, vagy az a 2-3 óra néha 5-6 stb.
2023. júl. 18. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Lehet ugy letezni es nagyon sok kisgyerekes szulo meg is tapasztalja ezt…:D

De persze jo esetben vannak rossz napok es vannak jo napok, igy lehet tulelni.

De igen, ez brutalis tud lenni. Kisfiam szuletese utan az elso honap igy telt, jobb napokon volt max 3 ora alvas, rosszabbakon 1.

Eletemben ilyen szarul meg nem voltam, mint akkor, senkinek nem kivanom.

Ma mar 3 honapos, jobb napokon tudok aludni 5 orat is egyben, hurra :D

2023. júl. 19. 00:47
 7/8 Metionin ***** válasza:
23%
Létezni lehet de már pár alkalom is elég ahhoz, hogy annyira fáradt legyél, hogy az már veszélyes. Nekem volt, hogy többnapi ébrenlét vagy ilyen 2-3 órás alvásos időszak után haluztam. Szerencsére nem voltam akkor épp olyan szituációban, hogy veszélyeztessem magam vagy másokat de ha nem muszáj, nem ajánlom senkinek.
2023. júl. 19. 13:03
 8/8 Paczalos István ***** válasza:
100%
Alváskutató azt mondja, hogy embere válogatja, 3-12 óra az általános alvásigény. Igazából, ha kipihentnek érzi magát az ismerősöd, akkor elég neki az az alvásmennyiség is. Ha fáradtnak, és lassúnak látszik, akkor érdemes felkeresnie alvásterapeutát, ő tud segíteni.
2023. júl. 24. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!