Szerintetek az tenyleg nevetseges ha az egyik dolgozo szivatja a masik dolgozot mert elvesztette a virus miatt a szaglasat? Hat mert szerintem egyaltalan nem nevetseges :D
Jajj, negyes, ne dramatizald mar tul. Mondjak egy halott csecsemos vagy egy zsido viccet? Jobb kedved lesz tole? Nekem az szokott lenni, megsem vagyok EQ nulla.
Most ha kap az illeto poenokat es nem veszi fel akkor akkor nincs semmi problema. Hulyeskednek rajta. Ha az illetot ez meg serti ugy, hogy otthon sir rajta akkor nyilvan nem normalis, de olyannal szerintem nem lehet viccelodni aki nem vevo ra. Ha valaki nem ad reakciot azt ugyse baxtatjak sokaig.
Bar sztem ezen normalis ember nem sertodig verig.
Hatos, senki nem mondta, hogy vérig sértődik rajta az, akinek a rovására viccelődik valaki. Ez már az illető habitusától függ. Van, aki saját magát is kifigurázza ilyen esetben. A kérdés arra vonatkozott, nevetséges-e a másikat szívatni ilyen esetben, erre válaszoltam, hogy szerintem nem az. Ismételten tréfálkozni valaki másnak a kárára pedig nem az empátia és a magas EQ jele. ;)
Viccet írj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!