Vannak még olyanok rajtam kívül akik teljesen elvesztették a szaglásukat?
Figyelt kérdés
én sajnos igen kb 5éve..náthás lettem, aztán tüdőgyulladás , azt hittem átmeneti lesz de azóta nem érzek semmit :(
elég nehéz így élni, engem speciel az zavar a legjobban hogy nem érzem mennyire izzadok stb..ezért mániákusan sokat fürdök..
2012. szept. 21. 20:44
1/4 anonim válasza:
Volt egy kolléganőm, aki szintén nem érzett szagokat-illatokat. Már idős volt, és azt mondta megszokta, mert fiatal lány kora óta nincs szaglóképessége. Mi okozta nem tudom, nem emlékszem.
2/4 anonim válasza:
Több mint másfél éve kaptam egy sima infulenzát, utána nem jött vissza a szaglásom. Most másfél év után ugyan javult, de sokkal gyengébb, illetve zavart is. A büdösre például édeskést érzek. Azt mondják ha két éven belül spontán nem jön vissza a szaglás ízérzék akkor már nem is valószínű. Ez a vírus miatt volt, a szaglásunk a legsebezhetőbb érzékszervünk, amíg van addig fel sem tűnik...
3/4 anonim válasza:
Sziasztok! Több mint kilenc évvel ezelőtt, szülés után veszítettem el teljesen a szaglásomat. :-( Azóta nem tért vissza. Igyekeztem megbarátkozni a helyzettel, de nem megy sajnos, nagyon hiányzik. Az orvosom azt mondta, hogy örüljek, hogy nem a látásomat veszítettem el. Volt valakinek ehhez hasonló tapasztalata? Esetleg tud valaki valami okosat tanácsolni nekem?
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Én is a szülés után 1, max 2 hónappal vettem észre hogy van, amikor egyáltalán nem érzek semmit. Ez főleg este és reggel van így. De annyira nem érzek semmit, hogy ha a parfümöt fújok ki és beleszagolok, teljesen 0 a szaglásom, egyáltalán semmit nem érzek. De napközben valamivel jobb. Nem tudom mi lehet a baj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!