Hangulatjavítók érnek valamit amit receptre írnak? Tényleg jobb lesz az ember közérzete?
Maga a gyógyszer nem fog javítani semmin, csak kapsz pár mellékhatást, amik nagyon is valósak.
A pszichoterápia az igazi.
Elég sok minden olyan dolog van az életembe amiért meguntam küzdeni. Sose lesz ezeknek a borzalmaknak vége és már feladtam elég volt.
Mindennap 3-4 órát folyamatosan sírok állandóan duzzadt ez miatt a szemem és fáj.
Reggel sírva kelek folytatom délután sírva fekszek. Egyszerűen nem tudom megállni.
Van, hogy elég és vagdosom magam,de fáj így sose megy annyira mélyen, hogy vége legyen.
Nincs ki segítsen nekem egyedül vagyok, nem beszélgetek ezért senkivel.
Ha azt megtudnám állni, hogy ne sírjak egésznap talán annyiból jobb lenne, ezért kérdeztem a hangulatjavítót,de ha semmi értelme akkor nem kell.
Ha meg elmegyek pszihoemberhez ő meg csak beszélget jó pénzért meg kiállít egy papírt, hogy kettyós vagyok annak sincs sok értelme.
Hu ez durva lehet. Hány éves vagy? Család?
Ezeken a citromfű tea nem.fog segiteni... de az eros kedelyjavitok se. Itt gyokeres valtozasok kellenek, amin egyedul te tudsz valtoztatni.
Dolgozol valamit? Vagy iskolaba jarsz meg?
Nem dolgozok ez is a főprobléma, de mikor volt munkám akkor is ez volt csak mivel itthon vagyok napközben is. De este meg reggel, hétvégente sírtam. Most mindennapos egy hónapja
28 éves vagyok, nincs családom, anyáékkal meg nem sokat beszélünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!