Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez, nincs lázam...

Mi lehet ez, nincs lázam mégis annak tüneteit érzem magamon?

Figyelt kérdés

37, 3 maximum higanyossal, 38, 5 homlok hőmérővel. 2 napja van ez.

Ráz a hideg, libabőrös vagyok, fájnak az izületeim, hátam, fejem, az egész közérzetem olyan mint amikor lázas szoktam lenni.

Amúgy nem vagyok beteges, érzem hogy van valami most velem, abszolút nem érzem jól magam.

Tegnap vettem be algopirint úgy is, hogy a higanyos 37, 1 et mutatott, elmúlt minden rossz közérzete, majd vissza jött 3-4 óra múlva.

Azt se értem h a homlok hőmérő miért mutat mérőben más értéket

2023. júl. 5. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez hoemelkedes, tehat valami bujkal benned. En laznal jobban erzem magam, mint az elejen. Honaljban merve 36,4 a normal homerseklet.
2023. júl. 5. 11:33
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért mutat mást, mert máshogy kell figyelembe venni, a homlokon amúgyis lutri amiket mérnek ezek, nem pontosak, simán tévedhet 0,5 fokot,de van ami 1-et is. Hónaljban kell mérni. Beteg lehetsz úgy, hogy nincs lázad, ugyanazok a tünetek, de mégsincs, lehet a láz előjele is.
2023. júl. 5. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan is létezik, hogy belső láz. Olvass utána.

Akinek belső láza van, csak hőemelkedést mutat a műszer, de a meglévő tünetek, mind magasabb lázra utalnak, mint amit a hőmérő mér. Ízületi fájdalmak - leginkább - influenzára jellemző.

[link]

[link]

2023. júl. 5. 17:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Belső láz orvosilag nem igazolt, ez biztos.

Köszönöm a válaszokat, holnap fogad a doki.

2023. júl. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!