Úgy éreztem hogy elkaptam valamilyen gombás fertőzést elmentem nőgyógyászhoz egy szűrésre. De a papíron nem volt rajta hogy lenne valami bajom , de én mégis ugy érzem hogy van mert a hüvelygomba tüneteit tapasztalom magamon . Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 21:42
1/5 anonim válasza:
Milyen szűrésre mentél? Szóltál, hogy fertőzésre gyanakszol?
2/5 anonim válasza:
És azt is mondtad az orvosnak, hogy gombás tüneteid vannak? Vagy csak síma szürésre mentél? Mert olyankor nem néznek gombafertözést!
3/5 anonim válasza:
Azért azt lehet érezni. Nekem sajnos van visszatérő gombám. Amikor dokihoz megyek, azt szokta mondani, ez nem az, mert az jellegzetes fehér folyással jár, és ő nem lát ilyet. De azért végül kikönyörögtem egy kenetvételt, hát persze, hogy Candida.
Van amúgy a gyógyszertárban Candida teszt. Nekem lassan már semmi sem használ, van aki a diétára esküszik. Igyekezd a cukrot a minimálisra csökkenteni az étrendben.
4/5 anonim válasza:
Használj Vitagin C hüvelykrémet. Ebben van ezüstkolloid, tejsav és C vitamin. Bakteriális fertőzésre is jó.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam mert úgy gondoltam hogy úgyis kiderül ha az lenne ami igy utolag nagy hiba volt. Vettem egy canesten kombi unot és a krémmel is kennem ,az égető viszketés elmúlt de a folyás még nem .
Akkor mit csináljak?
2019. ápr. 19. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!