Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért él tovább az ilyen ember?

Miért él tovább az ilyen ember?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy az alkoholisták akik állandóan cigiznek meg akik drogoznak (speed,kokain,ecstasy stb) nincsen semmi bajuk?

Én itt vagyok próbálok egészséges lenni nem cigizek néha ritkán iszok 1-2 sört a haverokkal de szívdobogás érzésem van néha normális értékeken belül...

Vannak akik folyamat drogoznak semmi bajuk soha.... Meg az alkoholisták a falunkban azok is már iszik 20 éve és semmi...

Miért ilyen igazságtalan a dolog?

Én már kivizsgáltattam magam tavaly kardiológusnál kifizettem vagy 80k-t. Voltam pajzsmirigy vizsgálaton, cukrom is jó minden értékem jó.

Mégis néha szívdobogás érzésem van nyugalmi helyzetben... Pedig jó a genetikám és nincs szívbeteg felmenőm se. 26 éves férfi vagyok.

Futni is járok.

Ha én megiszok 3-4 sört éjszaka már rosszul alszok és felelek arra hogy dobog a szívem másnap meg ilyen 85-ös pulzusom van. Mintha annyira leterhelném a szervezetem.. Pedig a májam is jó.....

2023. jún. 15. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem függ össze a kettő... Te pont azért érzed magadon azonnal a káros hatásait, mert nincs hozzászokva a szervezeted.
2023. jún. 15. 09:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát igazából jártam bulizni meg hétvégente volt egy kevés iszogatás a spanokkal. Sose volt ilyen gondom...

Ez az utóbbi fél évben jött elő.. Azóta kivizsgáltak és semmit nem találtak.

2023. jún. 15. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Mert erősebbek a drogosok meg a piások és a cigisek. A méreg edzi a szervezetet és az önerőt valamiért. Erősebbek és kitartóbbak lesznek a szenvedéllyel élők.
2023. jún. 15. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:

De ezzel nem csinálom ki a szívem? Hogy Havi 1 max 2-szer mikor kimegyünk pecázni a haverokkal 2 napra akkor kicsit iszogatunk bár én sörözök csak. 2-3 lemegy egésznap aztán este ilyen 70-80-as pulzussal alszok meg másnap délelőtt is érzem hogy 90 nél van kb. (applewatch óra). Nem túl sok?

Alapjáraton 60-70 között szokott lenni.

2023. jún. 15. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy csinálod ki. Van aki naponta iszik.
2023. jún. 15. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
De gondolom neki nem növekszik úgy meg a pulzusa mint nekem...
2023. jún. 15. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Hajléktalanok nagyon durván nyomják, magas vérnyomásosak, rákosok, szívbetegek, erősen dohányoznak, isznak, drogoznak (némelyik), mégsem lehet őket vascsővel sem agyonverni. Megedződtek a méregben, a szarban.
2023. jún. 15. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Te mondjuk pánikbeteg vagy, szóval nem kell csodálkozni. Bebeszéled magadnak a tüneteket :D
2023. jún. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!