Mi a megoldás arra, ha a párom sokkal hamarabb akar kelni mint én, viszont vagy 1 órán keresztül csörög 10 percenként a csörgője, de nem kel fel csak nehezen, viszont én felébredek rá és alig tudok visszaaludni?
Én az összeköltözésünk utáni első pénteken kibsztam exem telefonját a nyitott ajtón át a folyosóra.
Előtte vagy 10x szóltam neki, hogy ezt fejezze be, és az első, legfeljebb a második ébresztőnél keljen fel, mint minden normális ember, mert NEKEM nincs kedvem tízpercenként a szr ébresztőjét hallgatni, és tízpercenként megriadni rá.
Nem volt változás, aztán meguntam és örülhet, amiért nem az ablakon repült a telefon.
Alapvetően nyugodt vagyok, de amikor hiába tépem a számat, cs.szik reagálni rá valaki, az elég gyorsan kiveri a biztosítékot.
Persze még neki állt feljebb, mert jaj, én milyen vagyok. Milyen? Olyan nő, aki nem idióta, hogy minden hülyeséget elviseljen egy elvileg felnőtt embertől és ő nem a nyolcéves gyerekem, hogy elnézzek neki ilyesmit.
Azóta őt is kidobtam az életemből, mert ez még csak a jéghegy csúcsa volt a sok egyéb hülyesége mellett.
Kérdező: aludjatok külön, mert ez, hacsak nem csinálsz valami drasztikus változtatást, így marad.
Ez csak egy hülye szokás, semmi több, csak a kedves párod olyan rhadt lusta, hogy neki így egyszerűbb és észre sem veszi, mennyire idegesítő az ilyen.
#11:31
Egyszer kifogsz egy olyan pasit aki olyan mint te, hogy neki minek kelljen minden hülyeséget elviselni és jól felfog képelni :D Megérdemelnéd, akkor talán tanulnál egykis udvariasságot. Te türelmetlen vagy persze gondolom azt elvárod, hogy veled meg kedvesek legyenek. Így lesz az emberből 40 éves 2 gyerekes egyedülálló anyuka, aki már a kutyának se kell.
A telefonját ne maga mellett tartsa.
Vagy aludjatok külön szobában
4-es, türelmes ember vagyok, de amikor valamiért 8x szólok, akkor hadd ne viseljem már el, hogy 9-10-11x-re is szólni kell, mert Ő BELESZRIK a kérésembe.
Bocs, amiért nem tolerálom, ha semmibe vesznek - és ez puszta leszrom önzőség, amit az exem művelt, nulla megértéssel.
Érdekes, a párom nem ennyire suttyó, kérek tőle valamit, megérti, és nem csakazértis telibe letojja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!