Osztálykirándulason vagyok és szorulásom van... Csak hashajtó segithet?
Csak holnap indulunk vissza, nekem sajnos szerda óta nem sikerült nagyvécézni. Pedig mindig szoktam tudni, ha otthon vagyok.
Eddig jól elvoltam, gond nélkül, de ma már úgy keltem, hogy fáj nagyon a hasam.
Segítsetek kérlek, ha tudtok, szobatársaimat nem mertem kérdezni, mert kínosnak tartom. Viszont ők is látják rajtam hogy valami nem oké.
Hanna
3:
Ma már nem hiszem, hogy megyünk boltba, mert reggel szoktak elengedni minket vasárolni a tanárok.
4:
Nem hashajtóztam még soha, csak elsőre ez ugrott be megoldási opcióként. Székletlazító alatt pontosan mire gondolsz, ha megkérdezhetem?
5:
Szoktam kávézni, de itt most nincs rá lehetőség.
Nem kell hashajtó, elmész és kakálsz.
Érdekes, egészséges pszichével nincs ilyen baja az embernek. Elmegy, elvégzi, két percen belül kész, probléma letudva.
Ezzel én is igy vagyok, bár nem oszt.kirándulás, családi látogatás Szolnokra, mamáékhoz. 4 napra mentünk el, volt kaka, nasi ezerrel. Ettem is nem is keveset. Mégsem jött össze a wc., pedig már szétpuffadtam.
Hazafele, amint megláttam a pécsi TV tornyot, azonnal rámjött a buszon, de alig birtam ki hazáig
Én is kíváncsi lennék, hogy mi lett végül is.
Így utólag talán azt tanácsoltam volna, hogy menj be egy gyógyszertárba és vegyél glicerines kúpot! A kúp azért jó, mert helyileg hat, nem lesz tőle tartós hajmenésed, de segít üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!