Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Osztálykirándulason vagyok és...

Osztálykirándulason vagyok és szorulásom van... Csak hashajtó segithet?

Figyelt kérdés

Csak holnap indulunk vissza, nekem sajnos szerda óta nem sikerült nagyvécézni. Pedig mindig szoktam tudni, ha otthon vagyok.

Eddig jól elvoltam, gond nélkül, de ma már úgy keltem, hogy fáj nagyon a hasam.

Segítsetek kérlek, ha tudtok, szobatársaimat nem mertem kérdezni, mert kínosnak tartom. Viszont ők is látják rajtam hogy valami nem oké.

Hanna

2023. máj. 13. 13:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

3:

Ma már nem hiszem, hogy megyünk boltba, mert reggel szoktak elengedni minket vasárolni a tanárok.

2023. máj. 13. 15:23
 12/18 A kérdező kommentje:

4:

Nem hashajtóztam még soha, csak elsőre ez ugrott be megoldási opcióként. Székletlazító alatt pontosan mire gondolsz, ha megkérdezhetem?

2023. máj. 13. 15:24
 13/18 A kérdező kommentje:

5:

Szoktam kávézni, de itt most nincs rá lehetőség.

2023. máj. 13. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem kell hashajtó, elmész és kakálsz.

Érdekes, egészséges pszichével nincs ilyen baja az embernek. Elmegy, elvégzi, két percen belül kész, probléma letudva.

2023. máj. 14. 11:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos táborban én se tudok nagywczni, ilyenkor vagy szennateát iszom, vagy beveszek 2 szem dulcolaxot, de úgy csinálom hogy este hasson amikor a többiek alszanak hogy tudjak futni a wcre, mivel ezek általában nagyon meghajtanak , főleg ha előtte több napig nem voltam WC-n
2023. máj. 19. 07:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is igy vagyok, bár nem oszt.kirándulás, családi látogatás Szolnokra, mamáékhoz. 4 napra mentünk el, volt kaka, nasi ezerrel. Ettem is nem is keveset. Mégsem jött össze a wc., pedig már szétpuffadtam.

Hazafele, amint megláttam a pécsi TV tornyot, azonnal rámjött a buszon, de alig birtam ki hazáig

2023. máj. 26. 23:40
 17/18 anonim válasza:
100%
Megoldódott a helyzet ?
2023. máj. 30. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
94%

Én is kíváncsi lennék, hogy mi lett végül is.

Így utólag talán azt tanácsoltam volna, hogy menj be egy gyógyszertárba és vegyél glicerines kúpot! A kúp azért jó, mert helyileg hat, nem lesz tőle tartós hajmenésed, de segít üríteni.

2023. jún. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!