Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erősen megy a hasam tegnap...

Erősen megy a hasam tegnap óta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap ettem két zacskó cukormentes gyümölcskaramellát.

2 órával a fogyasztás után haza kellett jönnöm a suliból , miután közel egy órát ültem a WCn és megállás nélkül fostam.

24 órával a fogyasztás után még mindig nagyon zuborog, csikar a hasam és fosok a WC-n.

Mit csináljak hogy jobban legyek, mert nagyon pocsékul vagyok , iszonyatosan fáj és morog a hasam :(

2023. márc. 12. 01:43
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Üdvözöllek! Épp ezért az első szamú szabály hasmenés esetén, hogy potóljuk a folyadékot, azaz minnél többet igyál. A legjobb válsztás pedig a tea, pontosabban a kamilla, a menta, az ánizs és a fekete tea.
2023. márc. 12. 01:53
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Célszerű pár napos böjtöt tartanod, hogy megnyugtassad és kitisztitsad az emésztőrendszeredet! A legjobb választás most a fekete tea ivása és ha nagyon nem birod az éhezést, akkor piritot kenyeret ehetsz.
2023. márc. 12. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell böjtölni, semmi értelme, egyél normálisan, csak kímélőbb ételeket, tehát ne pörköltet, de főtt rizs, krumpli, natúr! kevéssé fűszerezett hús simán mehet. Párolt zöldségek köretnek (na ne a brokkolit az lehet nem lenne jó). Banán, alma.

Ne koplalj, mert semmi értelme. Nem ételmérgezésed van, hanem hasmenésed - én olyankor ugyanúgy eszek, csak több levest, meg hanyagolom a csípőset, helyette zöldfűszerrel ízesítek mindent.

Hasmenés + értelmetlen nem evés = kórház lehet a vége.

2023. márc. 12. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Szedj valami komolyabb probiotikumot. Mindenképp azt, most ne próbálkozz joghurttal, meg fermentált élelmiszerekkel, mert azzal még jobban megterheled a beleid.
2023. márc. 12. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!