Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Osztálykirándulason vagyok és...

Osztálykirándulason vagyok és szorulásom van... Csak hashajtó segithet?

Figyelt kérdés

Csak holnap indulunk vissza, nekem sajnos szerda óta nem sikerült nagyvécézni. Pedig mindig szoktam tudni, ha otthon vagyok.

Eddig jól elvoltam, gond nélkül, de ma már úgy keltem, hogy fáj nagyon a hasam.

Segítsetek kérlek, ha tudtok, szobatársaimat nem mertem kérdezni, mert kínosnak tartom. Viszont ők is látják rajtam hogy valami nem oké.

Hanna

2023. máj. 13. 13:38
1 2
 1/18 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ez sajnos ilyen. Nekem is ellenkezik a belem idegen helyeken, de vagy hazaviszes vagy felülsz és kierölködsz valamit…

Nyugtasson meg, hogy a napi 3-4-töl a heti 1-2-ig teljesen normálisnak számít…

2023. máj. 13. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
Alma tea víz fogyasztása ne egyél semmit ne igyal cukrosat .
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha van ott egy bolt, vehetsz aszalt szilvát.
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kizarolag, ha ismered annak a rad gyakorolt hatasat. Kulonben drasztikus is lehet. Akkor is inkabb szekletlazitot, es szennat ne, az allitolag sokaknal brutal.
2023. máj. 13. 13:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírod a kávét, akkor segíthet.
2023. máj. 13. 14:07
 6/18 anonim válasza:
86%
Szilva lekvár on top. Nagyon tud segiteni :D
2023. máj. 13. 14:12
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne hashajtózz mert akkor meg az lesz a baj.sok folyadék,gyümölcs zöldség nem kell mindig a gyógyszer
2023. máj. 13. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Szólj a tanárnak inkább, hátha tud valami praktikát. Nem ciki, biztosan előfordult már ilyen, hogy egy diák rosszul érezte magát valamilyen okból. Amúgy reggel tényleg jó a kávé vagy igazából bármilyen folyadék, akár sima víz is. Felkeléskor rögtön igyál meg legalább egy csészével vagy 1-2 pohárral. A hashajtót ha nem szedsz rendszeresen, felejtsd el, a beled is kifosod tőle.
2023. máj. 13. 14:31
 9/18 A kérdező kommentje:

1:

Igen, próbalom magam ezzel nyugtatni, csak minden nap szoktam, és ez így kellemetlen. 😞

2023. máj. 13. 15:21
 10/18 A kérdező kommentje:

2.

Almát ettem szinte minden nap eddig. Sok vizet iszom, cukrosat nem szoktam. Hogy érted, hogy ne egyek semmit?

2023. máj. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!