Miért ébredek fel minden éjjel 4 -5 óra alvás után?
Próbáltam már mindent:
- sbo-n felirt xanaxtól kezdve pár napig
- gyógyteán át ( citromfű, és orbáncfű)
- melatoninon keresztül
Minden nyavalyát, de altatót nem- a mellékhatások miatt, borzasztó mi van rá írva, ennél még keveset aludni is jobb
Mindennel felébredek 4-5, max 6 óra alvás után. Egyedül az 5 nap alváshiány után kapott xanax ütött ki először 9 órára, az a rekord az elmúlt két hétben. /Az is csak először, utána nem, viszont olyan voltam tőle, mint akinek a személyisége beszűkült, és a kiürülése szorongáshoz vezetett, uh kuka./
Megébredek, és vagy vissza tudok tudatosan aludni- számolás és légzésre figyelés-, vagy nem. Maga az első 4 óra nem okoz problémát, este melatonint dobok be, de a fentiek egyik se hat 4 órán túl.
Tud valaki vmi értelmes és hatásos választ? Köszi!
Ohh te szegény! És hogy vagy még életben?
Nekem az elalváshoz a Melatonin segített, attól 30 perc múlva szunya van, ha ajálhatok neked vmit. És nálam 4 óráig hat- minimum- tehát annyi idő alatt nem ürül ki. A Citromfűtea ueddig hat.
Azért kösz a választ, ezzel szoktam nyugtatni magam, hogy mindig vans zarabb helyzetben lévő. De jó lenne egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!