Milyen kamu betegséggel írathatom ki magam táppénzre?
Munkahelyen állandó emberhiány van, hetek óta 18 ember csinálja 25 ember munkáját teljesen kikészít idegileg és fizikailag
A cég spórol nem akar több embert hívni, én meg belefáradtam, hogy évek óta a cég érdekeit nézem a saját egészségem helyett
Eddig kizárólag derékfájással mentem háziorvoshoz évente 2-3x tehát nem vagyok munkakerülő vagy valami de mindig hitetlenkedve néz rám az orvos, mintha 35 évesen nem fájhat a derekam nehéz fizikai munkától
Szóval milyen jelentéktelen dologgal lehet kiíratni magunkat pár napra? olyan amivel nem küld tovább rögtön pl. vérvételre.
Amikor teljesen kivoltam a munkahelyemtől, hogy már nem aludtam, elmentem a háziorvoshoz hogy írjon altatót. Nem írt, helyette kiírt táppénzre addig, ameddig akarok.
Meg fogja érteni az indokokat.
De volt olyan hogy azt kamuztam, lagziban szart ettem és jó pár napig nem voltam jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!