Tavaly januárban elkaptam a covidot. Hogy lehet az hogy most megint?
Háromszor oltva vagyok de tavaly januárban nagyon megszenvedtem majdnem kórházba kerültem.
Tegnap 38,3 fokos lázam volt csináltam rapid tesztet pozitív lett.
Tudtommal csak egyszer lehet elkapni. Mi a vélemény?
#21: "az ilyen oltásellenesek"
köszönöm a tájékoztatást az IQ szintedről és az agymosottságodról.
Szóval az összes kutatás, ami azóta kimutatta, hogy az oltás kb. 3 hónapig véd valamit, az is nyilván oltásellenes. Mert az oltás olyan jól működött, és az USA és EU beszerzéseket sem övezi a legsötétebb korrupció.
"Egyébként meg én sem kaptam el"
De, elkaptad, csak tünetmentesen, vagy nagyon enyhe tünetekkel.
22.
A tiednél biztos magasabb. Akkor mégegyszer: az oltás nem véd a fertőzéstől. Te persze így állítottad be, aztán meg kárörvendesz, hogy mégis elkapták.
Én meg azt nem értem, hogy ha valaki valamit tapasztalt a saját környezetében és leírta ide, az miért lesz egyből idióta meg sötét meg stb?!
Kire vagytok dühösek valójában?! :D
Nagyon klassz, ha valaki még nem lett beteg, de ne fikázzátok már azokat, akik mást éltek s élnek meg, köszi!
Kérdező!
Én azt látom magam körül, hogy valahogy mintha az immunrendszer ki lenne lőve sok embernél és ezért ők most gyakrabban betegek. Más magyarázatot nem látok erre, mivel saját oltott rokonaimnál ezt látom.
Másoknak más tapasztalataik lehetnek, de én csak az enyémekről nyilatkozhatok.
Ettől én nem érzem magam "sötétnek", csupán őszintének.
Ez van!
Örüljön, aki egészséges, de szerintem azt ne az oltásnak köszönje..
23.
Azért, mert nem tapasztaltál te semmit, csak levontál egy hamis következtetést a "hatalmas" mintádból. Azt láttad, hogy valaki elkapta, aki oltott volt, akár többen is, de attól még nem tudhatod, hogy oltatlanul nem kapta volna-e el, illetve mennyire szenvedte volna meg oltatlanul, mivel nem lehet ezt a próbát ugyanarra az emberre még egyszer elvégezni nyilván.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy az oltás feladatával illetve a statisztikai adatok értelmezésével sem vagytok tisztában, tehát már az alapoknál baj van, mégis ez a társaság hirdeti a legnagyobb hangerővel a saját igazát, miszerint hülyeség az egész oltás. Szerinted ez mennyire vehető komolyan a szájatokból, ha már a legalapvetőbb dolgokat sem ismeritek jól?
#24: az irásaidbol látszik, hogy te aztán egy white papert sem tudnál elolvasni, nemhogy statisztikai adatot értelmezni.
Konkrétan 4 hónap után STATISZTIKAILAG szignifikánsan negatív az mrns oltások hatékonysága. tehát 2 hónapig jobban vagy vedve, mint oltás bélkül, kb 3 hónap mulva egálban, utána pedig egyre rosszabbul, mint egy "ótttatlan".
Egyebként a fertőzésen átesés kb 2-3 év védelmet biztosít attól függetlenül, hogy hogy oltogattad magad.
Ezek hatalmas mintaszámú statisztikák eredményei.
Es igen, ezzel hitegettek, meg gondolom ki is matricáztad magadra, hogy "erted oltattam be magam". Mert ugye ez volt a propaganda, amiről azóta kiderült, hogy a továbbfertőzést a legkisebb mértékben sem akadályozza meg az oltás. De gondolom erről sem hallottál, mert az orogo meg a telex nem ír róla.
25
Alapvető félreértésben vagy továbbra is. Mitől vagy jobban VÉDVE?
Hányszor mondjam, hogy nem a megfertőződéstől véd? És persze még külön megint idekevered, hogy mi a helyzet azokkal, akik megfertőződtek, náluk mekkora a védelem, mikor nem ez a téma! (Nem mellesleg a ló...t ad 2-3 éves védettséget, mikor már fél év után más vírusverzió kering eleve)
Az oltás szerepe az, hogy a megfertőződés UTÁN kevesebb eséllyel dobd fel a pacskert. Ez simán ki is mutatható, mármint, hogy nagy mintán, több 10 ezer fertőzött esetében pl hányan haltak meg oltottan és hányan oltatlanul. Erről szól, nem pedig arról, amit állandóan szajkózol, hogy mennyire véd a megfertőződéstől. Semennyire.
#26: te nagyonsötét... szerinted mitől kene védenie?
-halalozástol
-lélegeztetőgéptől
-intezív osztályra kerülestől
ezek mind kölön számszerűsítve vannak. kicsit járj utána a dolgoknak mielőtt megint propagandát fröcsögsz.
27.
Tudsz számokat értelmezni?
Mi látszik a grafikonon?
2021-ben 28 ezren haltak meg covidban. Ebből 4500 volt, aki legalább duplán oltott volt. 23500 aki egyszer (ami még nem számít védelemnek), vagy egyszer sem. Ez szerinted véletlen??
2021 végén egyébként már 6 millió legalább duplán oltott volt, tehát amúgy ez a csoport még számszerűleg nagyobb is volt, mint a másik és így került ki közülük a 4500 halott a 23500 ellenében, vagyis nem arról van szó, hogy azért csak ötöde, mert a minta is csak ötöde lett volna a másikénak.
A hatékonyság tehát 80%.
Szívesen.
28.
Ha még a több mint 1 millió nem olthatót (kisgyerekek) is levonod abból a 4 milliós csoportból, a kép még siralmasabb: kevesebb, mint 3 millióból 23500 halott, 6 millió oltottból meg 4500.
Most persze lapítasz, mi?
az átlátszót alapvetően bírom, de ez a cikk kicsit olyan, mintha ők sem állnának a statisztika magaslatán.
település szerinti bontás? annak mi ertelme?
Életkor szerint kellett volna bontani a népességet és nem csak a hivatalosan covid halottak, hanem az össszes halott számával összevetni max 10 éves binekben (őket is oltasi statussal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!