Gerinc sérvem van, mely nem gyógyul. Januárban szteroidos infúziókat fogok kapni. Ellen javallatok, személyes tapasztalatok? Nem fog hízlalni? Sajnos így is túlsúlyos vagyok.
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:09
1/3 anonim válasza:
nekem is gerincsérvem van. 1éve derült ki.amit az ideggyógyász műtétre javasolt,sürgősen.nem egyeztem bele aműtétbe,hanem elmentem egy csonkovácshoz.1 hét alatt rendberakott, azóta is jól vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én sem szeretném a mütétet, de nagyon nem . De a szteroidot mát nem hiszem, hogy elkerülhetem, mert a lábamba sugárzik a fájdalom. Nem tudok dolgozni 4 hete.
2010. dec. 16. 18:59
3/3 anonim válasza:
jártam gyógytornára, fizikóterápia 1hónapig semmit nemjavultam.csak kisérettel tudtam bárhova menni.még a háziorvosom is azt mondta,hogy megbánom a műtét visszautasítását.a műtétet csak akkor, ha már nincs más kiut.különben jobbulást.ehhez a csontkovácshoz volt aki úgy vittek be, és saját lábán jött ki az első kezelés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!