Tavaly januárban elkaptam a covidot. Hogy lehet az hogy most megint?
Figyelt kérdés
Háromszor oltva vagyok de tavaly januárban nagyon megszenvedtem majdnem kórházba kerültem.
Tegnap 38,3 fokos lázam volt csináltam rapid tesztet pozitív lett.
Tudtommal csak egyszer lehet elkapni. Mi a vélemény?
2023. márc. 28. 11:35
1/53 A kérdező kommentje:
31 éves férfi vagyok depresszio, magas vernyomas és vashiqnyos vérszegénység a krónikus betegségeim melyekre gyógyszereket szedek.
2023. márc. 28. 11:35
2/53 anonim válasza:
"Tudtommal csak egyszer lehet elkapni." Rosszul tudod. Akárhányszor elkaphatod, mint az influenzát. Nem is tudom ki találta ki ezt a hülyeséget hogy újra nem fertőződhetsz meg.
3/53 anonim válasza:
Éppúgy, mint az influenzát, ezt is bármikor elkaphatod, ugyanis lehet, hogy az A típus ellen már védett vagy, de a vírus mutálódik, ergo a C típus ellen nincs védettséged.
4/53 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "védett" vagy , akkor sem ha hússzor oltanak. Olyan van hogy könnyebben átvészeled a betegséget a védőoltás miatt.
5/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De akkor valószínűleg második fertőzésnél már enyhébb lesz a lefolyas? Hogy tavaly hozzászokott a szervezet a covidhoz.
2023. márc. 28. 11:44
6/53 A kérdező kommentje:
Már nagyon szorongok hogy rosszabbul leszek hirtelen.
Amúgy meg 20 oltas több mint 3 kedves 4* válaszoló!
2023. márc. 28. 11:45
7/53 anonim válasza:
Olyan van, hogy oltással túléled, amit oltás nélkül nem élnél túl. A mostani vírusok már 20x mutálódtak, és még fognak is. Akárhányszor elkaphatod őket.
8/53 anonim válasza:
Én 25 éves vagyok, életerős, mégis 3x kaptam el. Lefolyásról nem tudok nyilatkozni, mindhárom alkalom enyhe megfázásos tünetekkel és hőemelkedéssel járt.
9/53 anonim válasza:
Erre nem tudok mit mondani, tudok olyat hogy háromszor oltott kórházban kötött ki, meg olyat is hogy oltatlan meg se érezte a covidot. Úgy vélem, nagyon sok múlik az adott ember immunrendszerén. Az biztos hogy a c+d vitamin rengeteget segít hogy jól vészeld át, ezt saját bőrről meg a környezetemről mondom. Szintén biztos hogy a gyömbér felgyorsítja a betegség lecsengését, ez alighanem az erős fertőtlenítő tulajdonsága miatt van. (savanyított formában kitűnő csemege akár rántott húshoz is)
10/53 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy csak egyszer lehet elkapni? Nem csak egyszer, ugyanúgy akárhányszor, ahogy az influenzát, náthát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!