Normális dolog, hogy vizsgaidőszak után kell 4-5 nap, hogy regenerálódjak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 12:17
1/7 anonim válasza:
Igen, főleg, ha stresszesen éled meg a vizsgákat.
2/7 anonim válasza:
Nekem vizsgánként sem elég ennyi, annyira lerohaszt.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Fú, nagyon. De persze az egyetemmel semmi bajom, félreértés ne essék.
2023. jan. 24. 12:28
5/7 anonim válasza:
Én full nem stresszelek végig xd úgyhogy utána is ugyanolyan vagyok, mint vizsga elött
6/7 anonim válasza:
Persze. Még több idő is kellhet. Nekem az egyetemen anno az egyik félévben 11 vizsgám volt, ebből 2 szigorlat. Nagyon kivoltam utána.
7/7 anonim válasza:
Abszolút. Iszonyatos stressz a vizsgaidőszak. Ráadásul csak egy pillanatnyi tudást mér fel. A magyar oktatási rendszer nagyon rossz. És csak az egyéni teljesítményt méri, a csoportosat soha. Pedig az életben soha senki nem dolgozik egyedül. Mindig vannak egyéni, és csoportos munkák. ;) Szóval túlstresszelni sem érdemes, és ha valami nem sikerül, majd legközelebb fog. A munkában is így van, bár kérdés, hogy az ember mivel foglalkozik, és hogy egy adott hiba mekkora hatással van másokra, mások életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!