Vizsgaidőszak okozta stressz miatt háziorvoshoz fordulni?
Egy igen nehéz képzésen tanulok, ahol különösen magas átlagot kell produkálni, így eléggé stresszes lettem az elmúlt időben. Ha nem kéne az átlaggal szórakozni, simán elevickélnék kettessel, semmi bajom nem lenne.
Ha háziorvoshoz fordulnék, írna fel nekem nyugtatót? Amennyiben igen, ez hatással lehet a későbbi előmenetelemre? (vagyis megbélyegeznek emiatt?)
Elsőnek abban igaza van,hogy először természetes alapú készítményekhez nyúlj. Pl.:teák
Ha ez nem használ,akkor viszont nyugodtan kérj segítséget a házi orvostól. Ő se fog jó szívvel benyugtatózni,nincs belőle haszna. Viszont sok mellékhatással járnak.
Én orvostanhallgató vagyok, családombam sok orvos van, sok gyakorlatom van, de még soha nem hallotam, hogy gyártónak dolgoznak, ahogy #1 írja. De tényleg. Lehet van ilyen orvos, fogalmam sincs, még nwm találkoztam ilyennel.
Amúgy szerintem is próbálkozz először teákkal, majd valami vény nélkül kaphatóval és csak azután fordulj orvoshoz, gyógyszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!