Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez tényleg igaz ?

Ez tényleg igaz ?

Figyelt kérdés

Szisztok.

3 napja felkeltem reggel ereztem hogy valami nem oke bal oldalt a lapockamnal. Utana ultem reggeliztem es nagyon elkezdett fajni…

Mozgasra hol jo volt hol nem meg lelegzesre is fajt.

Mar most jobb sokkal a helyzet de reggel mikor felkelek jobban erzem delutanra sok mozgastol stb enyhul sokat. Voltam orvosnal azt mondta ez egy idegbecsipodes. Az elso 2 oraba rettentoen fajt…

De neten olvastam ilyet hogy ez lehet rák is meg daganat meg sziv betegseg… Ez igaz?

Volt rontgen meg ekg mrg vervetel. Nem volt elteres.

2023. jan. 15. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy fontos szabály van. Ne keress utánna ilyen dolgoknak mert a legrosszabbat fogja feldobni a net. Valószínűleg idegbecsípődès.
2023. jan. 15. 10:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne is mond… Beirtam netre olyanokat dobott ki hogy sziv betegseg meg rak mrg ilyenek
2023. jan. 15. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyi vizsgálat volt és mind negatív, akkor hogy lenne már szívbetegség, stb.? Idegbecsípődés nagyon tud fájni és hetekig is eltarthat.
2023. jan. 15. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj c:
2023. jan. 15. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó 😁
2023. jan. 15. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak izomhúzódás, mert pl rosszul feküdtél-mozdultál.
2023. jan. 15. 11:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Reggel felkeltem minimálisan éreztem hogy valami nem oké
2023. jan. 15. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez bordaközi idegbecsípődés lesz. Kell neki néhány nap, de magától is helyre jön. De nem vagy egy kicsit hipochonder?
2023. jan. 15. 12:00
 9/9 A kérdező kommentje:
De kicsit igen
2023. jan. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!