Fázom, szinte remegek, 24 fok van bent, de nincs lázam, (férfi vagyok)?
Figyelt kérdés
Nincs más, csak fázom, belül. Mintha 10 fok lenne. Hétfö óta tart. Hiába ülök be a kádba, ott is fázom. Beöltöztem, stb. 180 cm és 80 kg vagyok, gyógyszert nem szedek, sportolok. Lehet, hogy kijön majd rajtam a láz vagy valami durva kór? Pont 10 napja csináltattam éves nagylabort, ami teljesen jó volt, nem akarok az orvosom elött hülyét csinálni magamból, hogy újra megint … Mi lehet ez?2022. dec. 8. 10:08
1/4 anonim válasza:
Kolléganőm járt így a múlt héten, azt mondta hogy semmi sem volt, csak remegett annyira fázott, kettő teljes napig tartott, bármit csinált, fázott. De harmadik napra elmúlt.
Vegyel ki 2 nap szabit, igyál sok forró teát, levest, stb. Jobbulast.
3/4 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, attól, hogy fázol 24 fokban, igen, attól még ugyanúgy férfi vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy férfi vagyok mert a párom szerint nök esetében ez a fázás érzés elöfordul menstruációkor.
Náthás nem vagyok, nem folyik az orrom, nem tüsszögök, nem fáj a torkom. Szóval nem “férfinátha” Sajnos.
2022. dec. 8. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!