Alkoholista vagyok/voltam, hogy tereljem a figyelmem el?
Szia
Én harmadik hétnél tartok, nekem 5 év alatt kb összesen 4 hónap volt, mikor nem ittam, szóval kitartást neked!
Itthon vagyok a szülői házban, mivel eltörött a lábam és itthon nem tehetem meg azokat, amiket külön élve megtehettem, szóval most próbálom kihozni a maximumot ebből az időszakból, tiszta maradni majd ezután is.
Hetedik napon volt a legnehezebb, aztán megint pár nap múlva, de szerencsére ahol van pia oda a gipszelt láb miatt nem tudok lépcsőzni, így esély sincs arra, hogy kézbe vegyem és elkezdjék inni. Most már azt mondom, hogy napról napra jobb. Szóval nekem el kellett törnie ehhez a lábamnak, én így gondolom, remélem te máshogy is rá fogsz jönni, hogy a szeszkó nem épp a legjobb barátja az embernek. Sok sikert! Egyébként 26/N
Jó kérdés kérdező.
Azóta mi újság?
Az a legnehezebb pont amit kérdeztél.
Meló után hazamész....és nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Én ezert rugtam inkább be.
A magány és unalom miatt.
Azóta edzem, száz féle kaját tanultam meg főzni és eltünt az életemből a másnapos felvagom az erem depresszió.
Bennem a gyerekem elvesztése indította el a piálast mikor lelépett vele az exem.
Nem tudtam elviselni és feldolgozni hogy nincs itt velem. Nem tudom oviba vinni, nem megyek érte, nem megyünk minden nap kutyát sétáltatni majd jatszózni.
Több év pereskedés után most már minden 2. Heten velem van.
Így csak 1 hetet kell kibírnom nélküle.
Ilyen heteken ha nem edzem akkor túlórázok, direkt hosszabb úton megyek haza, hogy mire hazaérek annyi időm marad hogy fűrdés alvás.
Vegetációs 1 hét majd 1 hét normál élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!