Lehet hogy alkoholista vagyok 20 évesen?
Így indul, igen. Most azért iszol, hogy felfokozza a hangulatot. Később azért, mert unatkozol. Utána azért, mert semmi más nem köt le annyira.
A legtöbb alkoholbeteg pont arra fogja a szükséget, hogy jobban érzi magát tőle.
Akárhány évesen lehet az ember alkoholista, de minél fiatalabb vagy (és minél kevesebb ideje csinálod), annál könnyebb abbahagyni.
Az a menthetetlen, aki olyan sokat élt életvitelszerű piálásban, hogy már esélye sincs megtanulni, hogyan kell józanul elviselni a felnőtt életet, és nem is hiszi, hogy menne neki. De az ilyen emberek általában 40 fölött vannak.
Nem tudom, hogy alkoholista vagy-e már, de ez a mennyiség még vízből is sok lenne egyszerre. 3 sör már egy liter, és van, hogy ötöt is megiszol. Pár óra alatt túlzás ilyen nagy mennyiségű folyadékot bevinni, csak lötyög a hasadban, feszül tőle a hasad, érdekes, hogy te ezeket nem érzed? Mert írod, hogy nem vagy rosszul tőle. Pedig már maga a sok folyadék a gyomorban is tök rossz érzés.
Ez is fura, hogy nem vagy fáradt tőle. Engem már egy sörtől is elnyom az álom, jó mélyen alszom olyankor.
Arról nem is beszélve, hogy ha esténként iszol, akkor hogy tudsz rendesen aludni? Állandóan kijárkálsz vécére?
Én lefekvés előtt már 4-5 órával nem iszom semmit, pont azért, hogy nyugodtan tudjak aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!