Az milyen betegség, amikor valaki úgy néz ki mint egy alkoholista miközben pedig nem fogyaszt alkoholt?
Cukorbetegség és Candidiazis.
Az utóbbi "érdekesebb".
A candida gomba a belekben a cukrot erjesztéssel bontja le amitől alkohol keletkezik és az ember részeg lesz.
lol :d
nem, ez most valahogy nagyon más. soha nem láttam még magamat ennyire hitványnak. az önkormányzatnál mindig olyan kis fsza igazolványképeket csináltak rólam, ez meg ... egy fotoplusban fényképeztek le.
# 6: lol :D
Nem tudom, ha holnap is tüsszögök, fújom az orromat akkor bemegyek a körzeti orvoshoz, hogy nézzen már rám, megevett az idő vagy a candida ? :D
Ezt a képet kiadom a kezeimből, az isten lenem mossa rólam, hogy piás vagyok.
lol :d
Szégyen ide vagy oda leadtam, kiadtam a kezemből xd, de azt megfogadtam, hogy az életbe többet soha ilyent nem. Ehhez a fényképészhez az már biztos, hogy a lábamat többet be nem teszem.
Ezzel zárom egy korszakomat, alkoholista, drogos, munkanélküli, gyógyszerfüggő, metró aluljáró prostituáltja, hajléktalan és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!