Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Eddig soha nem éreztem ilyen...

Eddig soha nem éreztem ilyen bénító, rossz érzést más hozzátartozó elvesztésekor, csak a férjem elvesztése miatt, ez így mennyire normális?

Figyelt kérdés

A férjem hirtelen halt meg alig 3 hónapja. Elvesztése rettenetes, minden nap, minden percben a gondolataimban van, képtelen vagyok elhinni, hogy nincs többé. Nagyon szerettem őt, nincs hozzá hasonló.

Most lesz 7-én a hetedik házassági évfordulónk, ez még jobban súlyosbítja az egyébként is rettenetes lelkiállapotomat.

Képtelen vagyok kimenni a sírjához emiatt a szörnyű lelkiállapot miatt. Más rokon kimegy a sírhoz, én az érzéseim miatt képtelen vagyok.

2022. nov. 3. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen normális. És az is normális hogy nem tudsz még kimenni a sírhoz. Majd eljön az ideje, ne eröltesd.

Részvétem.

2022. nov. 3. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom.

A kozosen lakott ingatlanból elkoltoztem, ugyanis otthon halt meg; sehová nem megyek, ahol egyutt voltunk. Ez elég nehéz, de megoldom.

A barátaim rendezvényekre hívnak, hogy kijussak némileg wbből a borzasztó állapotból.

2022. nov. 3. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, és az sem baj, hogyha még egy évig sem mész ki a sírjához. Gyászolni otthon is lehet, vagy egy parkban... bárhol.

Nem kötelező temetőbe menni, amíg nem bírod, és ha ezért bárki megszólna, küldd el a fenébe.

A te érzéseid, a te gyászod.

2022. nov. 4. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A mennyben van. Nagyon szeret téged, s vár rád odaát.
2022. nov. 30. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!