Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ha már fiatalon le...

Mit tegyek ha már fiatalon le vagyok robbanva?

Figyelt kérdés

Hiába a napi 8-9 óra alvás sokszor fáradtnak érzem magam, ezen csak a kávé vagy az energiaital szokott segíteni egy kicsit. Ezen kívül szedek még multivitamint minden nap. Sportolni nincs erőm, nagyon hamar, már pár emeletnyi lépcsőzéstől kifulladok, pedig nincs túlsúlyom. Evés után is sokszor rosszul vagyok, elmegy az összes erőm. Nem végzek fizikai munkát mégis szinte nincs olyan nap, hogy ne fájna valamim, ízületeim, hátam, gyomrom. Már elvégeztettem egy pár vizsgálatot, de nem mutattak ki semmit. Létezik ezekre valami gyógymód vagy már sosem jövök helyre?

25/F

2022. okt. 3. 23:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez valóban csak az hogy el vagy lustulva nállam is volt már ilyen esetleg ha még dohányzol is az is rá tesz ha kevés mozgás után is kifulladsz.Mozogj rendszeresen,vitaminok, normális étkezés sok folyadék.
2022. okt. 31. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!