NTBS kérdése:
Miért nem vidámabbak a fiatalok?
Figyelt kérdés
Az ember megy az utcán és mindenkinek az arca olyan mintha a világ összes gondja, baja az övé lenne.2022. júl. 16. 12:36
1/5 anonim válasza:
Remélem vicc ez a kérdés. Hát szerinted? Ismét megszavazták ezt a kormányt.
2/5 anonim válasza:
Mert többet dolgozik azért, hogy éppenhogycsak éhen ne haljon. Aztán jönnek a mentális betegségek, ami hozza magával a fizikai tüneteket.
3/5 anonim válasza:
Azért felteszem a kérdést hogy minek örüljünk ennyire?
Minden bizonytalan, árak az egekbe emelkednek, most jön a rezsi árak emelkedése és kitudja mennyire fog minden elszállni. Én szó szerint már azon vagyok hogy hazaköltözök a szüleimhez mert nem fogok tudni egyedül megélni.
Aztán vannak gondjaim más magánéleti dolgok miatt is, és egyre több korombeli van akik hasonlóan vannak és hasonló dolgok miatt.
Nem értem minek kéne örülnünk annyira.
4/5 anonim válasza:
Mert tudják, hogy még onnantól kezdve is, hogy eltakarítják ezt a maffiát, legjobb esetben is 20 év rendet rakni. És addigra már nem lesznek fiatalok ők sem.
Ráadásul arra sincs jó esély, hogy mostanában elkotródnak, mert annyi hülye ember van, akik mindig megszavazzák őket.
5/5 anonim válasza:
Az utóbbi hetekben én is észre vettem magamon. 24 vagyok, nő és egyre reménytelenebbnek látom a jövőm, és még csak menekülési út sincs, mert egy gazdasági válság kellős közepén vagyunk. Az egész világban. Munkahelyen nem fizetnek annyit, amennyiből normálisan lehetne élni (még egyetemre járok), félretenni egy vasat sem tudok, és minden napra csak rossz hír jut mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!