Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradékonyságra és csökkent...

Fáradékonyságra és csökkent koncentrálás készségre mit tudnék szedni vagy mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

20 éves vagyok, és nekem van egy eleg regota fennálló kb állandó problémám.

Nagyon sokat tudok aludni kb lefekszem és 10-11 órákat, anelkul hogy kozben felebrednek. De viszont amikor egy ilyen alvas utan felebredek, ugy erzem magam mintha masnapos lennek, van hogy faj a fejem es szornyen faradtan ebredek. Olyan erzes, mintha megegyszer tudnek ennyit aludni.

Most elkezdtem rendszeresen dolgozni minden hetkoznap, de hiaba alszom 8 orat, igy sem kelek fitten reggelente, hanem eleg faradt vagyok. Igyekszem odafigyelni hogy a napi minimum 6-7 ora alvas meglegyen, de torekszem a 8-ra.

Es mivel ilyen faradt vagyok ez van hogy a munkamra is kihat, nem tudok ugy figyeni, elfelejtem a dolgokat es ilyenek, es ez elegge kellemetlen.

Mit tudnek ezzel tenni?0

2022. júl. 10. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
El kellene menni a háziorvoshoz, lehet, hogy vérszegény vagy.
2022. júl. 10. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Most voltam egy 2-3 honapja vervetelen, es szinte tokeletes lett a verkepem
2022. júl. 10. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor reggelente, amikor fáradt vagy és fáj a fejed, vígasztaljon a tudat, hogy a vérképed szinte tökéletes.
2022. júl. 10. 21:53
 4/4 sziszinko válasza:
Használsz valami táplálék kiegészítőt? A leírtak alapján nincs elég ásványi anyag és vitamin a szervezetedben és valószínű az omega3 zsírsav arány is el van tolódva. Táplálkozásodra- víz fogyasztásodra mennyire figyelsz oda?
2022. júl. 10. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!