Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Koncentráció hiánya mitől lehet?

Koncentráció hiánya mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem magamon észrevenni, hogy nem megy a koncentrálás. Csomó helyzetben nem tudok összopntosítani, és nagyon idegesít. Egy matekpélda közben pl órán elkezdek gondolkodni azon, hogy miből és hogyan készítik a krétát, és arra eszmélek, hogy le van vezetve a feladat. A jegyeim rovására is megy, és nem tudom mit kezdjek vele. Valakinek volt már ilyen? Mit csinált ellene?

2018. ápr. 13. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Alváshiány például.
2018. ápr. 13. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány, alváshiány, kiegyensúlyozatlan étkezés (össze-vissza eszel), egyoldalú étkezés, kevés folyadék.
2018. ápr. 13. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen új gyógyszert nem szedsz? Nekem kisiskolás koromban volt ilyen, mikor az asztmámat kezdték kezelni. Később megoldódott szerencsére, csak átmeneti volt a hatás.
2018. ápr. 13. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Még egy ötlet: itt az allergiaszezon, ha éjszaka tele lesz az orrod és nem kapsz jól levegőt, akkor nem tudsz elég mélyen aludni, nem pihened ki magad.
2018. ápr. 13. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A vitaminos válaszhoz tenném hozzá, hogy omega 3,6 kell az agynak is, tehát próbáld azt!! Ja és ne süssetek étolajjal, helyette kókusz zsírral!
2018. ápr. 13. 20:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Omega hármat szeptember óta szedek, anyum meg kb két éve már kókuszzsírral készíti a kajàt. Középsuli óta van ez az egész, lehet hogy nem alszom ki magam.
2018. ápr. 13. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Allergiás biztos nem vagyok, jól alszom mindig.
2018. ápr. 13. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy kókuszzsírban süti ki anyud a rántott húst, az még rántott hús marad. Figyelj a zöldségbevitelre, természetes úton vigyél be annyi vitamint, amennyit lehet, több halat fogyassz bogyók helyett.
2018. ápr. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!