Mi állhat a fárasztó koncentráció hátterében?
Fiatal felnőtt vagyok, egészségesen élek, sportolok. Mégis problémáim vannak a koncentrálással, terhelhetőséggel.
Például, ha olvasni kezdek, maximum 3 oldal elolvasása után annyira elfáradok, hogy elalszom, vagy elkezd verni a szívem mintha egy maratont futottam volna le. Ugyanígy, ha beszélgetek valakivel, aki sok mindent mond, körülbelül 3/4 óra után úgy eltelítődik az agyam, hogy utána egész délután használhatatlan vagyok. Általánosságban, bármihez fogok, sokkal lassabban megy, mint egy átlagos embernek.
Régen nem voltam ennyire fáradékony.. a vérképem rendben. Szorongásom van, az állhat esetleg a háttérben?
Elég bosszantó, mert melóhelyen sem tudom sosem hozni az elvárt mennyiségű teljesítményt, egy átlag ember munkájának 3/4-ét tudom maximum teljesíteni, és akkor már hulla fáradt vagyok.
Üdv!
Hasonló cipőben járok sajnos.
Neked sikerült javulni valamennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!