Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mindig szétesve...

Miért vagyok mindig szétesve és fáradt?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje sújt ez engem, de mostanában még jobban. Mindig eleget alszok kb 7-8 órát, ami elegendő kell hogy legyen. Sokszor úgy ébredek, hogy fáradt vagyok és nem pihentem ki magam. Napközben is sokszor nehezen tudok koncentrálni, ami nehézségeket okoz. Sokzsor csak feküdnék és semmit se csinálnék. Ingerült is vagyok. Voltam vér-és pajzsmirigy vizsgálaton, ami tökéletes volt minden. Otthon mérem a vérnyomásom és a cukrokat, amik szintén jók. emellett egészséges életet is élek, és figyelek a táplálkozásra is. Vajon mi lehet a bajom? Nagyon nehezek így a mindennapjaim.

2021. márc. 11. 13:50
 1/3 anonim válasza:
D vitamint , Mg , Vasszinted milyen ? Ennek a hiány is okozhat ilyeneket. Az egészséges életbe ebletartozik a mozgás is?
2021. márc. 11. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Van, aki 6-7 óra alvással is vígan elvan, másnak 9 kell. Én is ilyen vagyok, 7-8 óra alvással egész nap fáradtnak, nyomottnak érzem magam, pedig 24 éves vagyok, nem gyerek. Lehet, hogy neked is egyszerűen többet kéne aludnod.
2021. márc. 11. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Béres csepp, reggel 20 csepp, este 20 csepp. Tudom sokan nem hisznek benne, de csodákra képes... ;)
2021. márc. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!