Van másnak is olyan, hogy egyszercsak elkezd jönni mindenféle idegesítő egészségyügyi probléma és minden hónapban valami új van és természetesen az orvosok szétteszik a kezüket?
Covidos voltam tavaly novemberben, illetve IBS egész életemben (most 33 vagyok)
tavaly decemberben, azaz a covidból való felgyógyulás után kezdett jönni mindenféle idegesítő dolog (sorrend) - kb 2 hetes váltással:
- szúró vastagbél fájdalom mindenhol
- végbélgyulladás
- szúró fájdalom a felső hasi részen (azt hittük hogy epehólyag)
- szúró fájdalom a gyomornál
- bordaközi izomgyulladás
- találtak meszesedő háti csigolyát és arra fogják
- most meg reflux szerű tüneteim kezdtek lenni
- illetve most húzódó tompa vastagbél fájdalom de csak lenn
- ja és természetesen az életemet meghatározó és végigkisérő puffadás, hasfájás, hasmenés, mert az ugye sosem múlik el
És az a tipikus sztori kezd körvonalazódni hogy a háziorvos már gúnyolódik, hogy átlagban havonta megjelenek valami új dologgal.
Ugye ismerjük a sztorit, hogy oda jár a paraszt, kinevetik, aztán a végén hopsz egy daganat jön szembe a ct-n.
Mondjuk ha nem veszik komolyan sokszor a sürgösségire menő embereket sem akkor engem miért vennének, hiszen az én életemet nem lehetetlenítik el a panaszok (még)
hat nem tom azt szoktak hiresztelni hogy sok fajta daganat lassan novekedik ezert ha az ember a kezdeti tuneteket kivizsgaltatja de nem talaljak meg a kezdodo elvaltozast akkor az 2-3 ev múlva mar ott lesz es problemakat fog okozni
kozben meg az ember nagy mellennyel azt fogja hinni h semmi baja aztan jon a pofaraeses
mondtam az orvosnak hogy kéne egy ct aztán elhajtott a buzeráns, hogy megcsináltathatom amugy akárhol.
ja, beutaló nélkül?
szal még én menjek másik orvoshoz hogy beutalót adjon, vagy vegyek kenőpénzért, aztán úgy eljussak vizsgálatra
volt egy gyerek a munkahelyen, aki vért hányt meg ilyesmik voltak neki a hasmenés mellé
mondjuk az a gyerek elég sokat ivott is 33 éves létére
aztán "több száz ezer forintot" költött vizsgálatokra, aztán nem találtak semmit.
Mondjuk sokszor a "vizsgálatok" mindent jelentenek az kolonoszkopián kivül.
Mindenesetre a csávóka azóta megházasodott meg lett gyereke is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!