Aludjak, vagy virrasszak?
Figyelt kérdés
Este fél kilenckor feküdtem le, most keltem fel. Nem vagyok álmos egyáltalán, ébren maradjak éjszaka? Hajnali fél ötkor kellene kelnem, mert fél kilencre jön hozzánk a barátom, és addig még sok dolgom van. (kimegyek elé a vonatállomásra reggel 7kor busszal, majdnem másfél órát várok rá, aztán félkilenckor busszal haza hozzánk) Szeretném még addig magamat rendbeszedni, tévézni, meg ilyenek. Ébren maradjak, vagy próbáljak elaludni? Tegnap este 11kor feküdtem le, reggel kilencig aludtam, tehát a mostani 1 órával összesen 11et. Kibírom akkor holnap este 9ig?(sok dolgom lesz, nem érek rá aludni) Mit tanácsoltok?2010. szept. 16. 22:21
1/3 anonim válasza:
sztem próbálj meg még pihenni/aludni kicsit, lehet hogy most nem vagy álmos, de holnap fáradt leszel, velem is volt már ilyen, meg az álmosságtól néha a fejem is megfájdul, feküdj vissza még, hátha elalszol, és reggel meg úgyis kelsz!
3/3 anonim válasza:
sztem maradj fenn kb éjfélig, tegyél vegyél, nézz tv-t ilyesmi :D.éjfélkor - legkésőbb fél 1kor feküdj le, sztem el fogsz tudni aludni, és akkor legalább aludtál 4-4,5 órát. Egyébként ki lehet bírni az egyéjszakás virrasztást is,de pl én nem szívesen szánnám rá magam, mert szeretek aludni :D
sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!