Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem bírok 16 óránál...

Miért nem bírok 16 óránál kevesebb alvás után felkelni?

Figyelt kérdés
12 órában dolgozok váltott műszakban, nappal és éjszaka. Havi 14 napot. Nappalos műszak előtt nem nagyon tudom kialudni magam, de már ott tartok, hogy előtte este kelek fel. Az éjszakát megszoktam, azt egesz jól bírom. Szabadnapjaimon is viszont már hajnalban fekszem csak le és estig alszok. Most is hajnal 4tol este 9ig aludtam és nagyon rossz érzés, hogy ataludtam az egész napot, de ha hamarabb felelek egész nap rosszul érzem magam és csak estére terek magamhoz. Meg ha a bioritmusom fel is borult, akkor se normális, hogy dupla annyit alszok mint amennyit kellene... :(
2022. ápr. 30. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Kimerültél. A folyamatos 12 órás munkarend gyorsan kicsinalja a szervezetet
2022. ápr. 30. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

"Meg ha a bioritmusom fel is borult, akkor se normális, hogy dupla annyit alszok mint amennyit kellene"

Pont az a lényege annak, hogy felborult a bioritmusod, hogy nem tudod kialudni magad. 16 óra alvás 12 órás műszak után sem normális.

Fel kellene mondanod, vagy kicsinálod magad.

2022. ápr. 30. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
De nagyon sokan már 10-20 éve dolgoznak ugyanitt, ugyanilyen beosztásban és semmi bajuk. Akkor velem mi a baj?
2022. ápr. 30. 21:12
 4/4 gublug ***** válasza:
100%
3-as. Nincs baj veled. DE NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! Minden relatív. Ami az egyiknek gyógyszer a másiknak méreg! Ez egyszerűen nem a neked való munka.
2022. ápr. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!