Ha 8 óránál kevesebbet alszotok, miért csak annyit? Hogy érzitek magatok napközben?
Érdekel kinél hogy van.
Én teljesen használhatatlan vagyok ha 8 óránál kevesebbet alszom
Eléggé kaotikusan alszok, vagy 2–5 óra, vagy 8-10-12. Insomniam van, mar egészen gyerekkorom óta. Mondjuk hozzászoktam, szóval jobban viselem, mint a nagy átlag.
22/l
Általában napi 6 órát alszok. Mivel a munkahelyemre oda-vissza 2 órát utazok. + a 8 óra munkaidő. Próbálok aludni a buszon de nem nagyon megy. 16 órám telik el/nap úgy hogy magamra és a háztartásra semmi időt nem fordítottam. Mivel egyedül élek a takarítás,főzés, boltba járás, ügyintézés is az én dolgom. Marad átlagosan 3órám/nap amiből további 1óra elmegy (30-30 perc) a munkára készülődésre.(fürdés,kaja készítés). A maradék 2órában meg vagy beülök haverokkal lazítani vagy megnézek egy filmet.
Már megszoktam amúgy, de az elején nagyon depressziós voltam.
Volt másfél év az életemben, amikor napi másfél-két órákat aludtam. Akkoriban állandó éjszakásba kértem magam, így este 6-tól reggel 6-ig dolgoztam, utána otthon a házamat építettem. Abban az időben még lehetett SK.
Mostanában (közel a 60-hoz) átlag 6 órát alszom, kivéve, ha sikerül hullafáradtra dolgoznom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!