Van olyan módszer/készítmény amivel kevesebb alvással is kipihent lennék?
Nincs. Aludni kell, ennyi. Valamit valamiért. A legrosszabb, amit ilyen fiatalon tehetsz, hogy nem alszol eleget. Rámegy a tanulásra. Ha most még nem is, de később mikor majd sokkal többet kell tanulnod borzasztóan meg fog viselni. Minek a 3 különóra? Ezzel nyilván nem szeretném leszólni ami érdekel vagy amit szeretsz csinálni, csak annyit akarok mondani, hogy a mentális egészséged fontosabb. A legtöbb tanulási meg figyelemzavar az alvás hiányából fakad. Plusz nem hiszem, hogy annyira jól tudnál tanulni mikor este dög fáradtan hazaesel.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy valamit hagyj el a sok programból. Nem egészséges. Én ugyan így voltam, aztán nekem is elegem lett a folyamatos fáradtságból. Nem ér annyit. Majd csinálom ha több időm lesz, addig ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!